Őszinte örömömre szolgál, hogy nagyon sok újítás jelenik meg szinte hétről hétre a kozmetikai iparban.

Persze, ez a bőség zavarba is ejt, mert szeretném olyan kezelésekkel bővíteni a repertoáromat, ami engem, mint kozmetikust meggyőz, és a Vendégeim számára is látványos, hosszan tartó eredményt nyújt.

Egy ilyen kezelés a carbon peeling.

A legújabb kezelésem a Balzsam Biokozmetikában a carbon peeling. Mitől olyan csodálatos kezelés?

Egyrészt zsíros, pattanásos, illetve olyan bőrökre ajánlom a carbon peelinget, ami régebben aknés volt, így besüppedő krátereket eredményezett az orcákon. Az ilyen bőrökön a carbon peeling erőteljesen csőkkenti a gyulladásokat, összehúzza a pórusokat és a kráterek mélységét csökkenti.

A száraz, egyre érettebbekké váló bőrökben pedig erőteljesen fokozza a rugalmas rostok (kollagén, elasztin) képződését, így érhetjük el a bőr rugalmasságának fokozódását, megújulását, a ráncok mélységének csökkenését.

Hogyan történik a carbon peeling kezelés?

Az arc letisztítása után felkenem a carbon krémet, ez egy apró szemcséjű szén tartalmú krém, erre a maszkra megyek rá a carbon peeling gép kezelőfejével. A Vendégek semmilyen fájdalmat nem éreznek, viszont két-három alkalom után a bőrük erőteljes felfrissüléséről számolnak be! 

 A téli AHA kúrák után nyáron is van lehetőség arra, hogy bőrünket óvjuk a túlzott elszarusodástól, a pigmentfoltok kialakulásától, erre a carbon peeling a legalkalmasabb.
Hívjatok időpontért:
Kozmetikus Gabi
06304088407