Vajon létezik sikeres hidratálás a biokozmetikában?

De még mennyire! Még erőteljesebben is, mint a „hagyományos” kozmetikában.

A Phyt’s biokozmetikai cég rengeteg pénzt és időt fektet az újdonságai kifejlesztésébe.

A Phyt’s igazi úttörőnek számít a növényi eredetű hyaluronsav használatával, amit kukorica és búza természetes fermentációjából nyernek. 
Az Aquaphyts termékcsalád kis- és nagytömegű hyaluronsavat egyaránt felhasznál a termékeiben és a kozmetikában használatos kitjeiben. 

Milyen más hatóanyagok segítik a vízhiányos bőrök hidratálását?

Az említett kis- és nagytömegű hyaluronsav mellett, amelyek a bőr mélyebb rétegeit és a felszínét védik a kiszáradástól, felhasználásra kerültek növényi olajok, viaszok, ezek megakadályozzák a nedvesség elpárolgását a hámról, betain, tejsav, E-vitamin (antioxidáns), aloe vera kivonat, szkvalén. Ezek mind mind vagy aktívan hidratálnak, vagy megakadályozzák a bőr vízleadását. 

A kozmetikában az Aquaphyts kittel végzem a hidratáló kezelést száraz és kombinált bőrre. 

Sokszorosan kedvenc termékcsaládom az Aquaphyts, ennek kitjével másfél óra alatt igazi varázsló anyagokkal töményen megrakott ampullákat használok fel, először a Concentré Hydratant-ot, ez már a kezelés elején helyreállítja a bőr nedvességtartalmát. Ezután 20 perces nyirokstimulációs masszázs következik a Sérum Confort-tal, egy igazi selymes balzsammal. A hatóanyagokat fenn hagyom a bőrön, erre keverem ki és helyezem fel a Masque Peel-Off alginát maszkot. Nagyszerű pihentető befejezése egy különleges kezelésnek 

 Kezeléseim árai az Árak fül alatt találhatóak

 

Kozmetikus Gabi
06304088407