Amióta bevezettem kozmetikámban a biokozmetikai kezeléseket, még alaposabban előkészítem Vendégeim bőrét az utána következő kényeztetésekre.

Milyen lépései vannak?

Vintage Beauty termékek használata esetén először a klasszikus dörzspeelingezéssel kezdek, vagy magával a lemosótejjel és szőlőmaghéj őrleménnyel, vagy gyengéd, semleges kémhatású enzimes peelinggel.
Ezt követi a gyümölcssavas szakasz, ez fellazítja azokat a hámsejteket, amik nehezebben mozdulnak, és esetlegesen ott maradtak még a bőrfelszínen. Lemosás után a Vintage Beauty virágvizei közül a bőrtípusnak megfelelőt simítom fel az arcbőrre és a
hidroabráziós peelingezést is megejtem harmadik lépésnek, mert ez az eljárás szinte lerobbantja azokat a hámsejteket, amelyek a legjobban ragaszkodtak a helyükhöz, de mivel elhalt hámsejtek és akadályozzák a hatóanyagok bejutását a bőrfelszín alá, el kell távolítani, hogy a bőrradírozás utáni kezelés a legeredményesebb legyen.

Milyen kezelésnél végzem el még a háromlépéses peelingezést?

A NorAnn kollagénszálas kezelésemnél szintén háromlépéses peelingezés az ajánlott protokoll, természetesen a NorAnn megfelelő termékeivel, háromféle arctejjel, a Bőrmegújító arcradírral vagy a Mikro-kristályos peelinggel, a Hámlasztó ampullával, illetve a hidroabrázióhoz használatos édesnarancsos Micellás vízzel.

 

Kérd kozmetikámban a Vintage Beauty és a NorAnn kezeléseket, és tapasztald meg, milyen ragyogó eredményei vannak a megfelelően előkészített arckezeléseknek!

 

Kozmetikus Gabi
06304088407